Σπάνε τη σιωπή τους τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον

Τη σιωπή τους θα σπάσουν μπροστά στην κάμερα τα παιδιά του Μάικλ Τζάκσον, σχεδόν ενάμιση χρόνο, μετά τον χαμό του πατέρα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, τη συνέντευξη έχει ήδη πάρει η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια talk-show, Oprah Winfrey.

Η Όπρα επισκέφθηκε την τελευταία σύζυγο του βασιλιά της ποπ, Katherine, στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, όπου συνομίλησε μαζί της, καθώς και με τον νυν σύζυγό της, ενώ εξασφάλισε πλάνα και από το εσωτερικό του σπιτιού.

Ωστόσο, φήμες θέλουν την Όπρα Γουίνφρι, να κάθησε στον καναπέ και να συζήτησε και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Τζάκσον, τον 13χρονο Prince Michael, τη 12χρονη Paris και τον 8χρονο Blanket.

Τα αμφιθαλή αδέλφια, που δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημοσίως, με συνέντευξή τους, ακούγεται ότι άνοιξαν την καρδιά τους για τον διάσημο μπαμπά τους, για να κλείσει έτσι πανηγυρικά η Όπρα την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής της εκπομπής.

Η μαγνητοσκοπημένη εκπομπή από την οικία Τζάκσον αναμένεται να προβληθεί τις ερχόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.

Όλοι θυμόμαστε, πάντως, το έντονο άγχος, που είχε ο Μάικλ Τζάκσον, για να προστατεύσει τα παιδιά του από τα φώτα της δημοσιότητας και τον φακό των παπαράτσι, καλύπτοντας συχνά τα πρόσωπά τους με μάσκες και μαντήλια...